Maskerad med vintertema

Det finns få saker som slår ett glittrande vinterlandskap. Dessutom är det en perfekt kuliss för en riktigt härlig maskerad. Det här är dessutom ett tema som är perfekt för barnkalas Här får du lära dig hur du skapar ett riktigt vackert vinterlandskap inomhus, men också vilka kostymer som passar bra.

Tänk vitt och blått

När man tänker på vintern är det två färger som står ut lite extra: vitt och blått. På vintern brukar himlen ofta vara härligt klarblå och snön ligga kritvit. Det är de här färgerna du ska använda i festlokalen. Hur gör man då ett helt rum vitt? Markduk som vanligen används till odling är mycket billigare än tyg och passar perfekt att drapera som snöiga drivor runt om i lokalen. Beströ dem med lite konstgjord snö och glitter i blått och silver. Finns det fönster i lokalen så sprayar du enkelt dem vackert frostiga med hjälp av spraysnö. Det brukar finnas att köpa i hobbyaffärer. Investera också i några blåfärgade glödlampor så att du får den rätta, vintriga känslan. Ett isigt bål är också på sin plats. Gör en klar bål och färga den med blå hushållsfärg. Lägg sedan i rikligt med isbitar.

Klä dig för vinter

Det roliga med en vintermaskerad är att det finns mängder av utklädnader att välja bland. Den som gillar avancerade kostymer kan komma som Elsa eller Olof i Frost. Vill man inte lägga ned så mycket tid räcker det faktiskt att sätta på sig en jacka från Canada Goose för att få till en rolig outfit. Komplettera gärna med mössa och vantar. Att komma som tomten passar också utmärkt på en vintermaskerad. Eller varför inte klä ut sig till slalomproffs eller isdrottningen från Narnia? Som du säkert hör finns det massor av möjligheter oavsett om du vill skapa en helt ny dräkt eller om du vill göra det enklare för dig.