Bjud in till maskerad för eventet

Är du ett företag som anordnar event? Kanske vill du anordna en maskerad som marknadsföring av olika företag tillsammans. Då vet du hur viktigt det är att nå ut till din målgrupp och hela tiden hålla koll på vem som kommer och inte. Ett enkelt och billigt sätt är att använda sig av smsverktyg för att göra utskick till alla på en gång. Du kan då vara säker på att budskapet går fram och att de kan anmäla sig i god tid.

Smsa inför maskeraden

Inför en stor maskerad som ska hållas som ett event är det viktigt att alla får sin inbjudan. Du kan naturligtvis komplettera ditt smsverktyg med en manuell inbjudan som du skickar ut per post. Dock kan det vara en bra idé att först skicka ut sms till folk och se hur många som svarar. Efter att du fått alla svar per telefon utan att sitta och behöva ringa runt, kan du skapa fina inbjudningskort och skicka ut till folk i brevlådorna. Här kan folk svara på om de slutligen kommer och kanske till och med vad de ska vara utklädda till. Du kan således använda ett smsverktyg som ett första steg.

Maskerad som event

Varför anordna en maskerad som ett event? Jo, här kan du kombinera nytta med nöje och låta alla få delta i en avslappnad miljö samtidigt som det kan komma något väldigt bra ur det hela. Istället för att hålla ett stelt event där alla kommer i kostym så är en maskerad något utöver det vanliga. Det kanske blir lättare för personer att mingla och förena nytta med nöje. Ordna det även som temafest eller kickoff och börja med att skicka ut sms med ett smsverktyg för att bjuda in alla.

Vilken typ av maskerad ska hållas?

Vilket tema ska det vara på maskeraden eller får folk komma dit utklädda som vad som helst? En intressant idé är att faktiskt ha något slags tema som till exempel 1700-talsfest med stora klänningar och häftiga masker och peruker. Eller kanske ha en fest som är tillägnad en viss tidpunkt under 1900-talet såsom en 20-talsfest. Du kan även låta människor komma utklädda till vad som helst. Ibland kan du låta det hållas så enkelt som att bara låta deltagarna komma klädda som vanligt men med masker på ansiktet. För att undvika att folk kommer klädda som exakt samma sak kan ett smsverktyg vara ett smart sätt att ta reda på vad man ska vara utklädd till. Genom detta smsverktyg kan du sedan skapa statistik och göra uppföljningar på hur saker och ting har gått.

Åstadkom den bästa maskeradfesten någonsin med hjälp planering och dekorationer så kommer festen eller eventet garanterat bli minnesvärt.